Handelsbetingelser

Levering af buketter og gavekasser:

Ved levering i Varde og omegn er det muligt at afgive bestilling indtil kl. 14.00 til levering samme dag på hverdage.
Lørdag skal vi have din bestilling inden kl. 10.00

Levering til begravelse:

Ved bestilling til begravelse skal tidspunkt på dagen altid oplyses.
Bestilling af bårebuketter, kranse og lign. med bånd skal afgives senest dagen før kl. 14.00.
Finder begravelsen sted en mandag, skal bestillingen afgives senest lørdag kl. 12.00.

Bestilling af bårebuketter, kranse og lign. uden bånd til begravelse, skal afgives senest dagen før kl. 16.00. Finder begravelsen sted kl. 10.00 eller før skal bestilling afgives senest dagen før kl. 14.00. Finder begravelsen sted en mandag inden kl. 10, skal bestillingen afgives senest lørdag kl. 11.00.

Hvis modtageren ikke er hjemme
Har du givet mulighed for at vi kan sætte bestillingen uden for døren eller aflevere til naboen, gøres dette. Vi kan dog ikke erstatte evt. bortkomne bestillinger.

Forekommer der meget høje eller lave dagstemperaturer og manglende skyggeforhold, sættes hverken blomster, vin eller chokolade uden for døren. Ligeledes kan der forekomme situationer hvor vi ikke sætter bestillingen udenfor døren, hvis vi vurderer at det ikke er forsvarligt at efterlade bestillingen. Hele bestillingen tages med tilbage til butikken, og der afleveres et kort, hvor modtageren anmodes om at afhente bestillingen snarest muligt i butikken.

Er bestillingen til en etageejendom, eller anden ejendom, hvor det ikke er muligt at komme ind i opgangen, tages bestillingen med tilbage til butikken. Er det ikke muligt at aflevere et kort (primært pga. af aflåste hoveddøre til trappeopgange) forsøges modtager eller afsender kontaktet pr. telefon.

Du kan med fordel give os mulighed for at tage bestillingen med til butikken, I fald der ikke er nogen hjemme. Vi afleverer et kort, hvor modtageren anmodes om at afhente bestillingen snarest muligt i butikken. På den måde undgås eventuelle bortkomne bestillinger. Har kunden ønsket at modtage bekræftelse sendes den umiddelbart, når levering har fundet sted, hvis leverancen er i Danmark. Vi bekræfter ikke leverancer leveret i udlandet.

Levering kan ikke finde sted på søndage og helligdage (undtagen Mors Dag, Fars dag og Valentins Dag).

Gavekort
Køber du et gavekort er det gyldigt i 3 år medmindre andet tydeligt er angivet. Der indsættes dato for gyldighed på gavekortet.

Kortbetaling
Ved kortbetaling hæves beløbet på leveringsdatoen. Alle kortbetalinger bliver hævet senest 20 kalenderdage efter bestillingsdato.

Elektronisk fakturering
Alle bestillinger som betales via elektronisk fakturering til offentlige myndigheder og institutioner i stat, regioner og kommuner skal påføres EAN-nummer.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.